Ara La Bisbal presenta la seva candidatura per a les pròximes eleccions

L’exregidora del PSC i actual regidora no adscrita Maguy Antolín, encapçala aquesta llista

L’exregidora del PSC i actual regidora no adscrita Maguy Antolín es presenta com a alcaldable d’Ara La Bisbal. Així ho va anunciar el passat dissabte 23 de març al Centre Municipal de Cultura de La Bisbal del Penedès, en l’acte de presentació al que van assistir una cinquantena de persones.

 

Durant l’acte, alguns membres de la junta com José Antonio Valverde, president, Daniel Díaz, secretari i Marta Aznar, tresorera van fer diversos parlaments en els que van incidir sobre la necessitat de formar un partit municipalista que “no obeeixi ordres de cap partit, ni de Barcelona o Madrid”. El moment més esperat era el de conèixer la cap de llista tot i que, ja se sabia amb antelació que seria Maguy Antolín. Per a Maguy Antolín la prioritat són les persones, La Bisbal i les seves urbanitzacions i no les sigles. Antolín va apel·lar a que s’hi sumin al projecte a totes aquelles persones que “estiguin desil·lusionades amb els partits convencionals”.

 

Maguy Antolín va ser expulsada del PSC al qual va representar com a cap de llista a les municipals del 2015 i és l’antiga sòcia de govern del PDeCAT fins que va fer un intent de moció de censura el passat mes d’agost juntament amb ERC.