Setmana de l’Energia 2023 a Vilafranca

La Setmana de l’Energia és una iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de conscienciar a favor de l’eficiència energètica i les energies renovables

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després del taller pràctic d’assessorament energètic realitzat a l’Escorxador el passat 2 de juny, segueixen un seguit d’actes en el marc de la Setmana de l’Energia 2023 que s’organitzen des de diferents Institucions del territori.

El pròxim divendres 16 de juny, de 17 a 20h, a la rambla Sant Francesc, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Diputació de Barcelona i l’ICAEN, organitzen una tarda de jocs i tallers per públic familiar (activitat Edunauta). També s’hi podrà trobar informació d’entitats com Som Energia, de la nova Oficina Comarcal de Transició Energètica (OCTE) i informació de les bonificacions municipals de l’Ajuntament de Vilafranca relacionades amb instal·lacions d’energia renovable.

També s’organitzen dues xerrades de caire tècnic al centre Àgora. La primera, el dilluns 12 de juny, de 9.30 a 11h, sota el títol “Es pot utilitzar la biomassa forestal com a font d’energia local?” organitzada per la Mancomunitat Penedès-Garraf.  I la segona, dimarts 27 de juny, de 9.30 a 11.30h sota el títol “Comunitats energètiques als polígons industrials de l’Alt Penedès”.

La Setmana de l’Energia és una iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de conscienciar a favor de l’eficiència energètica i les energies renovables.