La ‘rave’ de Montmell amb milers de persones destrossa 200 vinyes

Els propietaris d'una masia del municipi denuncien que els assintents els "van amenaçar" quan van fer fotografies dels vehicles que van passar per sobre de la plantació de vinyes, dient-los que anirien per ells

Andorra La Vella – Campanya Nadal – 21 novembre / 4 desembre

Els propietaris d’una masia en Montmell veïna del solar que aquest cap de setmana va acollir una ‘rave’ il·legal amb 2.000 persones han denunciat davant els Mossos d’Esquadra que els assistents a aquesta festa van destruir gairebé 200 vinyes de la seva finca.

També han denunciat que alguns dels assistents els “van amenaçar” quan van fer fotografies dels vehicles que van passar per sobre de la plantació de vinyes, dient-los que anirien per ells, segons han explicat els propietaris i consta en la denúncia.

Després de detectar els danys en la vinya, els veïns van avisar als Agents Rurals, que els van explicar que l’autoritat competent per a obrir una recerca són els Mossos d’Esquadra.

La denúncia recull que la finca disposa de segur, però que no li cobreix els “actes vandàlics”, i que no tenen càmeres de seguretat per a aclarir qui o qui han estat els presumptes autors.

Els propietaris lamenten que ‘raves’ com la d’aquesta finalitat de setmana són habituals en el descampat, on els organitzadors de la festa il·legal van instal·lar altaveus, una pantalla i un bar clandestí per a celebrar la festa des del dissabte.

Durant el cap de setmana, els Mossos van muntar controls d’alcohol i drogues al voltant del solar i van tallar els accessos al solar, seguint el protocol davant aquesta mena de festes multitudinàries, segons van informar fonts del cos a Europa Press.