L’Ajuntament de Cunit renova la seva imatge institucional

L’actualització del logotip del Consistori, que s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament cerca la coherència i l’encaix amb els nous escenaris als quals s’enfronta com a administració i la relació amb la ciutadania

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Cunit, població pertanyent al Baix Penedès, ha pres com a referència els seus atributs característics i la seva estreta vinculació amb el clima i la cultura mediterranis per actualitzar la seva imatge gràfica. I és que acaba de renovar el seu logotip institucional, que s’ha presentat en acte oficial aquest matí al propi consistori.

Aquesta transformació es va plantejar a finals de l’any 2019, moment en què el govern municipal va posar en relleu el benestar de la població i el municipi en el seu Pla de Mandat. En aquest sentit, el nou disseny vol destacar el paper principal del consistori en la gestió transparent i efectiva de tots els recursos de la ciutat.  L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, que ha participat en l’acte de presentació i destapament de la façana institucional, ha destacat:  “Com a institució ens hem de modernitzar i hem de ser coherents amb la realitat, els nous escenaris que tenim com a administració i amb la relació amb la nostra ciutadania”.

També ha estat present el regidor de Turisme, Jaume Casañas, qui ha afegit que l’Ajuntament de Cunit ha decidit crear una marca pròpia turística que reforça la identitat de poble alhora que enforteix el tarannà acollidor que el caracteritza.  “Comptar amb una marca pròpia és l’acompanyament i el complement perfecte per donar un pas endavant tot junts. Som municipi d’acollida del turisme familiar des de sempre i ens omple d’orgull saber que som capaços d’unir ciutadania autòctona i turisme any rere any”.