L’actor amateur Jorge Ferrandis detingut per matar i esquarterar la seva parella a Barcelona

  La Guàrdia Civil sospita que l'acusat va assassinar la dona al pis que tots dos compartien i després va enterrar el cadàver en una finca

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’actor Jorge Ferrandis, de 43 anys, va ser detingut i empresonat la setmana passada, acusat de matar i esquarterar la seva parella l’estiu del 2021 i enterrar-la a una finca de Pontons (Barcelona). La Guàrdia Civil sospita que Ferrandis va matar la dona al pis del carrer Castillejos de Barcelona, on tots dos vivien, i posteriorment va enterrar el cadàver esquarterat a un metre i mig de profunditat en una finca de Pontons, on el cos va ser localitzat el dia 3, data en què l’actor va ser detingut.

  Ferrandis, que es va formar a La Casona, un centre amb cicles superiors d’interpretació, va participar en diversos curts i ha tingut una carrera discreta com a actor i ara, segons ha avançat El Nacional, és el sospitós d’aquest crim masclista.

  Segons han informat fonts properes a la investigació, agents l’institut armat han finalitzat aquest dissabte al migdia el registre al pis del número 430 del carrer Castillejos de Barcelona on vivia la parella, a la recerca de pistes sobre el crim.

  Després de trobar el cadàver, la Guàrdia Civil va detenir aquell mateix dia l’actor i posteriorment va registrar un altre habitatge seu a Barcelona, on van trobar pertinences de la dona i eines i utensilis susceptibles d’haver estat usats per excavar.

  La Guàrdia Civil està pendent de les proves forenses, com l’autòpsia i la confrontació d’ADN amb un familiar, per determinar de manera definitiva que el cadàver es correspon amb la dona de 42 anys que vivia amb el detingut, encara que tots els indicis apunten al fet que és així.

   

  Un actor amateur amb aires de grandesa

  Assegurava que, als 43 anys, ja es podia retirar del món laboral i construir un refugi per desconnectar a Pontons. Aquestes afirmacions van aixecar les sospites de tot el món, ja que a ningú li sonava la cara i, si fos tan famós com deia ser, algú li hauria reconegut. És veritat que Ferrandis és actor. De fet, és membre de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. El que no és cert és la popularitat que ell mateix s’atorga. De fet, fa 16 anys que no hi interpreta cap paper.

  Les actuacions en què ha participat tampoc no han tingut cap tipus de transcendència, ni autonòmica ni estatal. El seu “gran èxit” es basava en curtmetratges i obres teatrals amateurs, gairebé totes a l’escola La Casona, on es va formar en la seva carrera com a actor, una carrera que mai no va arribar a enlairar-se. Així i tot, ell intentava convèncer tothom del seu suposat triomf escènic, completament inexistent.