Les veïnes i veïns de la Vall de l’Arrabassada diuen NO a l’alberg de la Ciutat Residencial

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Jornada de civisme, i rotund èxit de participació, de les veïnes i veïns de La Vall de l’Arrabassada per dir no de forma democràtica a l’alberg de la Ciutat Residencial.

Aquesta ha estat la quarta i darrera consulta que la Plataforma Pro-Llevant ha organitzat per decidir sobre el futur de la Ciutat Residencial, després d’haver organitzat prèviament jornades de sensibilització entre els ciutadans. L’opció del NO també es va imposar a Boscos de Tarragona a Cala Romana i a Solimar, entre altres urbanitzacions i barris tarragonins.

 

Pro-Llevant seguirà fent accions perquè el govern de Pau Ricomà no dugui a terme l’alberg i es destini el pressupost a altres usos com demanen la gran majoria dels veïns de Llevant.

 

Total escrutini: 927 vots

NO ALBERG: 902(97,30%)
SI ALBERG: 17 (1,83%)
VOTS NULS: 8 (0.87%)

📊 ALTERNATIVES :

56,5% ESPORTIUS
26,3% CENTRES SALUT
8,3% EDUCACIÓ
8,9% VOTS NULS

SUMATORI TOTAL VOTS 2058 (4 consultes)
NO al alberg: 2003 ‼️
SI al alberg: 55

 

 

“El 97,32 % dels veïns consultats en les 4 votacions han dit que NO VOLEM UN ALBERG. Es tracta d’un resultat democràtic que representa una amplíssima majoria, i per això se’ns ha d’escoltar”, asseguren els responsables de la Plataforma Pro-Llevant. Ara s’espera la resposta de l’Ajuntament davant de les votacions democràtiques organitzades pels mateixos residents, i principals afectats, que han fet escoltar la seva veu aquest dissabte.