Verònica Moreno substitueix Òscar Blasco com a regidora de Podem a l’Ajuntament del Vendrell

La nova regidora i la vendrellenca Yolanda López han agraït la feina realitzada per Blasco durant 6 anys

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Verònica Moreno és la nova regidora de Podem El Vendrell a l’Ajuntament, després de la  renúncia d’Òscar Blasco després de 6 anys al capdavant del partit a la localitat. El fins ara  regidor ha agraït la confiança dipositada en ell i ha indicat que la seva premissa ha estat  sempre ser “els ulls, les oïdes i les mans de tots els veïns i veïnes”. Blasco, que haEl  compaginat  el servei públic amb la seva feina a l’Hospital, tornarà a dedicar-se al 100% a l’àmbit sanitari  perquè a causa de la crisi i mala gestió considera que aquesta ha de ser la seva prioritat. 

L’exregidor ha assegurat que el seu compromís amb El Vendrell segueix i que continuarà  “treballant des de la vessant civil i social”. 

La responsable d’acció institucional de Podem Catalunya, Yolanda López, ha lloat la figura de  l’exregidor: “Vam dir que no veníem a viure de la política, sinó a intentar canviar les coses, i  això és el que ha fet Òscar Blasco”. L’exdiputada al Parlament per Tarragona ha expressat el  seu agraïment per la seva tasca i ha posat d’exemples “la subvenció de l’adaptació dels lavabos  per a persones grans o discapacitat, la creació del Consell Municipal de Salut, l’ordenança de  manteniment de solars o la moratòria de llicències per a estacions de subministraments de  carburants a la zona urbana del Vendrell”. 

Per la seva banda, Verònica Moreno ha titllat Blasco d’”exemple d’honestedat, empatia i  integritat”, així com la seva “total entrega i implicació”. La regidora confia que Blasco continuï  amb la seva lluita des de l’àmbit sanitari. Moreno ha afirmat que Blasco continuarà a Podem El  Vendrell i que ara és el moment de continuar treballant plegades “perquè el 2023 El Vendrell  recuperi l’orgull i la dignitat que l’alcalde Martínez trepitja”. En aquest sentit, la nova regidora  ha emplaçat el consistori a deixar de fer “eslògans publicitaris” i ha avisat que “els tindran al  seu costat quan entenguin la necessitat de fer polítiques feministes i deixin d’endeutar el  poble”.