La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell celebra la Diada de Sant Jordi

Els usuaris trobaran les tradicionals paradetes de novetats bibliogràfiques al vestíbul de la Biblioteca a partir de dijous 18 d’abril, de 16h. a 20h., quan els horaris i els serveis seran especials

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha organitzat, un any més, un especial programa d’activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i que el dia central és el dimarts 23 d’abril, els usuaris trobaran les tradicionals paradetes de novetats bibliogràfiques al vestíbul de la Biblioteca a partir de dijous 18 d’abril, de 16h. a 20h., quan els horaris i els serveis seran especials.

El mateix dijous, a les 18.00h., tindrà lloc una sessió de contes de Sant Jordi sota el títol “El drac devorador de pizzes”. A càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal, està destinada a nens i nenes a partir de 4 anys. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca i conta amb el suport de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Just a continuació, a les 19.00h., se celebrarà l’espectacle de dansa “Ballant Ballàvem”, a càrrec de la coreògrafa Laia Santanach i basada en l’obra de Joan Corominas. Es tracta d’una proposta que forma part del projecte “Balla’m un llibre” i que té com a eix central el de la vinculació entre paraula i moviment.

Dimarts 23, diada de Sant Jordi, la Biblioteca tindrà serveis i horaris especials: de 10 a 13h. i de 16 a 20h. Els usuaris podran consultar al llarg de tot el dia les paradetes de novetats bibliogràfiques que trobaran al vestíbul. A les 18.00h. tindrà lloc el 6è Pregó de la Lectura, a càrrec del Ball de Diables del Vendrell, amb motiu del 40è aniversari de la seva recuperació.

Acte seguit, cap a les 18.15h., es procedirà a la presentació del conte “La Rosa de Foc”, un conte del Ball de Diables del Vendrell inspirat en la llegenda de Sant Jordi, que anirà a càrrec de Jordi Urpí i Jordi Pellicer, autor i il·lustrador, respectivament.