Gran acollida de la presentació de “Món Tocat Baix Penedès”

Per totes aquestes persones que estiguin d’alguna manera relacionades amb aquest trastorn es poden posar en contacte amb el següent mail: montocat17@gmail.com per donar suport amb les persones i famílies afectades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una quarantena de persones de diferents edats van assistir el dijous dia 16 de novembre al Centre Cívic l’Estació a la presentació de Món Tocat Baix Penedès, en la qual es deixava notar una notable presència de professionals en diferents àmbits de l’ensenyament. Les quatre persones que van participar en la xerrada són Montserrat Navarro (fundadora Món Tocat Baix Penedès) Noelia Romero (Psicòloga Clínica), Mònica Aresté (Responsable Espai Situa’t Tarragona –SMC) i Aurelio López (Fundador del projecte TOC).

Els diferents ponents van exposar des del seu angle la visió d’aquest trastorn que afecta a un nombre considerable de persones en la nostra societat. Molt interessant també va ser la participació del públic amb les seves preguntes i suggeriments sobre aquest tema aportant interessant reflexions. Per totes aquestes persones que estiguin d’alguna manera relacionades amb aquest trastorn es poden posar en contacte amb el següent mail: montocat17@gmail.com per donar suport amb les persones i famílies afectades.