El debat del 21-D es juga aquesta tarda al Vendrell

La intervenció del públic serà vital, ja que durant 10 minuts, les persones que estiguin al Centre Cívic l'Estació podrà fer preguntes als candidats.

Aquesta tarda a les 20 hores al Centre Cívic l’Estació del Vendrell, es farà el debat del 21-D: Catalunya Decideix amb els candidats Lluís Navarrete d’ERC, Victoria Ramon del PPC, Hèctor López de Junts x Catalunya, Matías Alonso de C’s, Carlos Castillo del PSC, Josep Mañé de la CUP i Maria Vila de Catalunya En Comú Podem.

Convenç el Vendrell, va nèixer fa dos anys amb l’objectiu de fomentar l’esperit crític entre els joves i de donar cabuda a tots aquells que vulguin vincular-se o entrar al món de la política però que encara no tinguin la predisposició necessària o la idelogia clara per a entrar en un partit polític o en una associació. És una organització que el que fa es fomentar el debat de cara a les eleccions, organitzant taules rodones o col·loquis amb alguns candidats importants de la demarcació de Tarragona i també a nivell nacional.

Convenç del Vendrell està fundada per tres estudiants de ciències polítiques de la UPF, Sergi Senpau, Christian Soriano i Jordi Moraga.

Ja van fer un debat pel 26-J, però enguany volen fer un pas més. El debat s’articularà en quatre blocs: En el primer bloc, els candidats tindran tres minuts per que expliquin com s’ha arribat fins aquí, és a dir, què implica el 155, qui ha provocat el 155; el segon bloc serà una pregunta concreta a cada candidat vinculada a l’actuació dels seus partits polítics durants els darrers mesos; el tercer bloc és referit a la política de pactes, faran  una pregunta a cada candidat, per tal de saber amb qui pactaran a partir del 22 de desembre; el darrer bloc és el minut d’or.

La intervenció del públic serà vital, ja que durant 10 minuts, les persones que estiguin al Centre Cívic l’Estació podrà fer preguntes als candidats.