El restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell celebra el seu 20è aniversari

Més de 100 persones, entre convidats, amics i personalitats han volgut estar a La Gran Muralla per a celebrar aquesta data tan assenyalada junt amb Lin i Isabel

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Ahir, el restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell va celebrar el seu 20è aniversari. Es van congregar més 100 persones les quals van voler celebrar amb Lin i Isabel, els propietaris, aquesta data tan assenyalada per ells i important per la marca Calafell. Al costat dels propietaris van estar gent de la societat i de la política calafellenca i de la comarca, entre els quals estaven l’alcalde de Calafell Ramon Ferré i alguns regidors del consistori.

La vetllada va estar amenitzada pel trio de rock vilafranquí Loose Screws Classic Rock, els quals van tocar temes tan coneguts com el Boig per tu, Maggie Despierta, Black is Black entre molts altres. Així mateix, Lin va preparar un pica pica molt especial per tots els assistents a aquest aniversari, amb uns entrants de fideus amb carn, cuixes de pollastre arrebossades, gambes, i una mica de brasa amb salsitxes, xistorra i botifarres i tot amanit amb vi i cava del Penedès i cervesa.

Per a Lin, aquests 20 anys han suposat molt de treball i moltes hores, i està molt content amb tota la gent i tots els clients fidelitzats que dia a dia li demostren la seva estima. Lin ha explicat en declaracions a La Ciutat del Baix Penedès que “fins fa dos anys no hem tingut vacances però tot ha valgut la pena”.

Imatge de Lin amb l'alcalde de Calafell Ramon Ferré durant la celebració del 20è aniversari. Foto: La Ciutat BP
Imatge de Lin amb l’alcalde de Calafell Ramon Ferré durant la celebració del 20è aniversari. Foto: La Ciutat BP

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré el qual és client habitual i amic dels propietaris, va explicar que “l’èxit de La Gran Muralla és el caràcter del Lin i d’Isabel i el treball dur”. També va indicar que “fa uns anys se’ls feia un reconeixement als comerços que apostaven per Calafell, i crec potser seria bo de tornar a premiar aquests establiments que durant molts anys han estat aquí a Calafell i que obren tot l’any i que fan que l’eslògan de “Calafell tot l’any” sigui més ferm i més fidel que mai”. Ramon va explicar “que el secret d’aquest èxit és treballar moltes hores, mirar de ser innovador, sorprendre el client i buscar la qualitat. Moltes vegades la gent passa per davant i pensa només és un xino, però quan vens a tastar el seu menjar recomanadíssim, és exquisit, amb un tracte exquisit i la qualitat que li han donat ells, és com si mengessis a casa”.