Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Calafell treu a concurs les obres de la plaça Manuel González

Avatar photo

La inversió serà de 216.874,28 euros i les obres duraran dotze mesos

Imatge de la remodelació de la plaça dels Terrossets. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Calafell ha tret a concurs les obres d’urbanització de la plaça Manuel González. També coneguda anteriorment com a plaça dels Terrossets, està ubicada al nucli antic, al costat de la històrica pista poliesportiva del Castell i de la llar d’infants. La inversió serà de 216.874,28 euros i les obres tenen un termini d’execució de dotze mesos, a partir del seu inici.

La finalitat d’aquest projecte és arranjar un espai en desús i mala conservació i convertir-lo en un nou punt d’activitat i vida. Al mateix indret s’hi edificarà també un gimnàs, que serà un equipament que donarà servei a molts nens i nenes, més de 300, que practiquen la gimnàstica al municipi, però també s’hi podran fer altra mena d’activitats i esdeveniments puntuals.

El gimnàs, després de la dilació causada per haver quedat deserta la primera subhasta, sortirà a licitació properament. La intenció de l’Ajuntament és fer les dues obres simultàniament, en la mesura que la tramitació ho permeti i els respectius treballs no s’entorpeixin entre ells.

Manuel González era un destacat referent de la política local, que ens va deixar fa uns pocs anys. Va ser un dels fundadors del PSC a Calafell i va ser regidor de l’Ajuntament en els mandats 1983-1987, 1987-1991 i 1991-1995. Mesos enrera, el ple municipal va acordar dedicar-li aquesta plaça, junt amb un paquet de diversos “bateigs” de carrers, espais públics i equipaments, dedicats a personatges locals que van tenir un paper destacat al municipi, amb la finalitat d’honorar la seva trajectòria cívica i social.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de l’Arboç contra el sexisme i les violències masclistes durant la Festa Major

Notícia següent

Desarticulada una organització criminal dedicada al robatori de bombones de gas freó

Notícies relacionades