Detenen un home que tenia una plantació de marihuana amagada a l’interior d’un habitatge de Calafell

L’home també està acusat de frau en el consum elèctric

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell han detingut el responsable d’una plantació ‘indoor’ de marihuana formada per 95 plantes, en diferents fases de creixement, en un habitatge unifamiliar d’una urbanització de Calafell. Els agents també han intervingut 30 quilos de cabdells de marihuana en un assecador que s’havia habilitat a la casa. L’home dedicava fins a 150 metres quadrats de l’immoble -entre la zona habitable i el garatge- al negoci de la droga. L’arrestat és un veí del municipi de 40 anys que està acusat dels presumptes delictes de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric, i passarà a disposició del jutjat d’instrucció número 7 del Vendrell.
Segons ha informat la Guàrdia Civil, la investigació es va iniciar al mes de gener després de rebre un avís ciutadà en què es referia una forta olor a marihuana provinent de l’habitatge. Després de realitzar les primeres indagacions, els investigadors van concloure que la casa s’havia compartimentat en dues zones: una de residència i una altra on s’hi havia construït una estructura per al cultiu i elaboració de cànnabis. El passat 16 d’abril, es va accedir a l’habitatge i es va poder detenir la persona responsable de la plantació.

Els agents van poder comprovar que l’home dedicava uns 150 metres quadrats al cultiu de la droga, repartits entre una part de l’habitatge i el garatge. En aquestes estances, l’home havia creat la infraestructura necessària per tal de dur a terme el cultiu intensiu i la manipulació genètica del cànnabis. A més de la intervenció de 95 plantes i 30 quilos de cabdells secs, la policia també va comissar una bàscula de precisió i material divers per al cultiu i venda de la droga.