Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Cal Bolet i l’Auditori han acostat les arts escèniques a l’alumnat de l’Alt Penedès

Avatar photo

Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i el programa Anem al teatre de la Diputació de Barcelona 

Aquest curs 2022-2023 el teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa han acollit quinze espectacles matinals de diferents gèneres i disciplines adreçats als centres educatius. Més de 5.800 alumnes han assistit a les 27 funcions que s’han realitzat al Teatre i l’Auditori municipals.

Per al públic dels cursos d’infantil i primària s’han ofert 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 de teatre, 1 de teatre i literatura, 1 de teatre musical i 2 de titelles. A secundària, batxillerat i cicles formatius se n’ha vist 1 de circ i 3 de teatre.

Pels equipaments escènics municipals de Vilafranca han passat companyies i grups consolidats com: Estaquirot Teatre, Cia DU’K’TO, el Circ Pistolet o Egos Teatre.

Aquest curs les funcions van començar a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, amb la música de la companyia Les Anxovetes, per a cicle inicial i mitjà i per a educació especial amb el seu espectacle Ondina i el curs s’ha tancat amb Aire, l’espectacle en 3D de Larumbe Danza a Cal Bolet per a cicle infantil i mitjà de primària.

Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i el programa Anem al teatre de la Diputació de Barcelona que pretén implementar l’oferta cultural estable per a l’alumnat de Vilafranca i la comarca i que és una aposta de futur i un treball que significa, per alguns d’aquests alumnes, la primera o l’única oportunitat per gaudir de la cultura.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − 2 =

Notícia anterior

‘Al final, les visions’ arriba divendres al teatre Cal Bolet de Vilafranca

Notícia següent

Manu Reyes: “Quan la gent prova un govern del PP, repeteix”

Notícies relacionades