Un tren d’alta velocitat xoca contra un senglar a Lleida

El tren, de la ruta Barcelona-Madrid, va impactar contra l'animal després de sortir de l'estació de Lleida

Un tren d’alta velocitat de la companyia OUIGO va xocar ahir contra un senglar, la qual cosa va causar un retard de més de 4 hores a la seva arribada a Madrid.El tren d’alta velocitat feia el trajecte Barcelona-Madrid i en sortir de l’estació de Lleida va ser quan es va produir l’impacte. El comboi va ser remolcat fins a Saragossa i allí es va fer transbord a un altre tren fins a arribar a la capital espanyola.

L’impacte de l’animal es va produir quan el comboi número 6810, format per una unitat múltiple de dos trens d’alta velocitat convencionals, circulava cap a la terminal de Saragossa-Delícies, segons han informat fonts de OUIGO a EFE.

L’impacte del senglar va danyar parcialment el fre del tren, la qual cosa va obligar en primera instància a la paralització del mateix i, posteriorment, a ser remolcat. Durant les hores d’espera, els passatgers van penjar vídeos en xarxes socials ballant a l’interior del tren

“El transbord de passatgers s’ha produït en l’estació de Saragossa, on les condicions de seguretat són màximes. Els viatgers han estat atesos per la tripulació de cabina oferint-li aigua i menjar”, ha afirmat la companyia.

El tren va sortir de Barcelona-Sants a les 20.38 hores i tenia previst arribar a la de Madrid-Porta d’Atocha a les 23.15. El comboi va arribar finalment al seu destí sobre dos quarts de cinc de la matinada.