La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega presenta un audiovisual dels seus 40 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega FiraTàrrega comença aquest dijous amb l’espectacle audiovisual sobre la seva trajectòria ’40 anys vivint la Fira’, creat per l’empresa Calidos.

L’obra és un recorregut atemporal pels 40 anys d’història de FiraTàrrega, “que trenca la lògica de la cronologia i ret un homenatge a la ciutadania, veritable protagonista de l’esdeveniment des dels seus orígens” ha informat l’organització aquest dimecres en un comunicat.

La fira ha assegurat que entre les creacions artístiques que es podran començar a veure dijous destaquen algunes propostes experiencials que requereixen un públic actiu i amb espais singulars que prenen veu i posa com a exemple ‘Alter’, una peça que aprofundeix en el tema de les migracions humanes.

Segons l’organització, en aquesta edició s’han acreditat 347 artistes de companyies, 280 de Catalunya, 47 de la resta d’Espanya i 19 internacionals.

En la inauguració, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, visitarà l’espai PRO Catalan Arts pel qual fins al 12 de setembre passaran 763 professionals de 461 organitzacions provinents de 23 països com Alemanya, el Regne Unit, Corea del Sud i Xile.