Se suspèn la festa dels Tres Tombs de Tàrrega per la pandèmia

La tradició marca celebrar la festivitat l’últim diumenge de gener, celebrant el dia de Sant Antoni Abat.

La Societat de Sant Antoni Abat de Tàrrega ha anunciat que se suspèn la festa dels Tres Tombs d’enguany per la pandèmia. L’entitat únicament organitzarà un concurs a xarxes socials. Aquest any, amb tot el pesar, no hi haurà Tres Tombs a Tàrrega.

 

Amb l’evolució de contagis de Covid-19 de les darreres setmanes i en vista de la situació marcada per la pandèmia, la Junta Directiva de Sant Antoni Abat ha decidit anul·lar la festa més important de l’entitat. La tradició marca celebrar la festivitat l’últim diumenge de gener, celebrant el dia de Sant Antoni Abat.

La Comissió Organitzadora s’ha vist incapaç d’adaptar l’activitat. Amb les noves mesures que ha implantat el Govern, es fa completament inviable una festa que congrega tanta gent. El president de l’associació ha remarcat que un cop es va prendre la decisió de no celebrar enguany els Tres Tombs, es va pensar en fer alguna activitat alternativa i sense fer publicitat, però que al final “també s’ha descartat per evitar qualsevol interacció social”.

 

L’Ajuntament valora i agraeix la responsabilitat que ha demostrat l’entitat en prendre aquesta decisió i espera que l’any vinent es pugui reprendre la tradició.