Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Mollerussa renova per novè any el segell de la UAB

Avatar photo
L’alcalde ha recollit aquesta tarda el guardó que distingeix el consistori per afavorir la comunicació amb la ciutadania sobre la seva gestió

L’Ajuntament ha renovat per novè any el segell Infoparticipa a la Qualitat i la transparència en la comunicació pública local, un guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza als webs municipals el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. L’ha renovat superant en un 90% la puntuació requerida.   L’acte de lliurament del guardó s’ha fet aquesta tarda a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB i ha estat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, l’encarregat de recollir-lo.  Mollerussa és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que compta amb aquesta distinció juntament amb Lleida capital i Solsona.

Amb aquest segell, que arriba a l’11a edició, la UAB reconeix les bones pràctiques d’ajuntaments, diputacions i consells comarcals per la informació publicada als webs municipals amb l’objectiu que la ciutadania tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos i quines formes de participació posen al seu abast. 

Per a l’edició d’enguany, la UAB ha tornat a fixar en 52 els indicadors a valorar, dels quals Mollerussa en compleix 47. No obstant això, alguns dels indicadors han estat modificats sota el criteri de pujar el nivell d’exigència en la qualitat de la informació, ja que no és suficient en què la informació es publiqui sinó que s’ha de poder trobar amb facilitat, estar actualitzada i ser comprensible.  Així mateix, també s’han introduït canvis pel que fa a l’anonimització de les dades, la publicació dels decrets i la participació ciutadana. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PP presenta el seu eslògan per a les eleccions catalanes del 12-M

Notícia següent

Rescaten a Blanes un patró que va patir un ictus mentre feinejava mar endins

Notícies relacionades