Un veí de Lleida denuncia rebre un tret a la finestra de casa seva

L’incident es va produir dimarts a la nit i no va causar danys personals

FOTO: Impacte del balí al vidre de la finestra. Autor: Antoine Gomis

Els llogaters d’un pis del carrer Pius XII de Lleida ciutat es van endur un ensurt quan algú els va disparar a la finestra de casa seva.

Segons ha explicat l’inquilí del pis a La Ciutat, Antoine Gomis, els fets van ocórrer dimarts a la nit quan la seva dona i els seus fills van sentir un fort impacte a la finestra del saló. Quan s’hi van acostar van veure que el vidre estava foradat.

En aquest sentit, Gomis, assegura que “jo no em trobava a casa, i la meva dona no va trucar als Mossos d’Esquadra fins dimecres perquè tenia por i no sabia que fer, però jo hagués baixat sense pensar-m’ho i ho hagués denunciat al moment”.

Tot i que destaca que mai han tingut problemes amb els veïns del barri, i considerant que la finestra es troba en un tercer pis, afirma que “el tret ha estat intencionat per la seva trajectòria”.

Els Mossos d’Esquadra, que confirmen que es tracta d’un impacte de balí, han obert una investigació, tanmateix Gomis i la seva família volen marxar del barri perquè no se senten segurs.