Serret substitueix Solé a la llista d’ERC per Lleida

Els republicans denuncien les "interferències" de la justícia cap el procés electoral i la candidatura

La delegada del Govern davant la UE i exconsellera, Meritxell Serret, serà la número dos d’ERC per Lleida a les eleccions al Parlament.
Després de la inhabilitació del conseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, per part del TSJC, ERC ha substituït així el número dos de la candidatura. En un comunicat, els republicans han denunciat les “interferències” de la justícia espanyola cap al procés electoral i la candidatura.
“La repressió no ens atura ni ens bloqueja, al contrari, ens referma en el compromís de lluita per la República Catalana encara més”, han subratllat. ERC ha denunciat que l’Estat vulgui utilitzar la “repressió” per apartar una generació sencera de dirigents “que han portat més lluny el país en la independència”.
“Serret és qui millor pot representar els valors republicans però també al propi Bernat Solé. Els dos han estat i son membres del Govern de la Generalitat, responsables de l’àmbit internacional i represaliats en aquesta causa general de l’estat contra l’independentisme”, han defensat per fer el relleu.