Miquel Pueyo visita el nou mural de l’INS Manuel de Montsuar

Divuit retrats caricaturitzats de personatges rellevants de la història moderna i contemporània per difondre els seus valors entre l’alumnat

L’alcalde Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde Sandra Castro, ha visitat el mural que l’artista Ivan Bravo ha realitzat al pati de l’INS Manuel de Montsuar. Es tracta de divuit retrats caricaturitzats de personatges rellevants de la història moderna i contemporània.

L’activista Greta Thumberg, el premi Nobel de la Pau Nelson Mandela, el fotoperiodista Sebastiao Salgado, la nadadora Mireia Belmonte o el matemàtic Alan Turing són alguns dels rostres que ocupen un mur del pati del centre educatiu. L’acció vol remarcar la contribució de totes aquestes figures en les seves diferents facetes i divulgar-la entre l’alumnat.

En el decurs de la visita, el paer en cap ha elogiat la iniciativa del centre de portar a terme una proposta que té la funció d’atreure la curiositat dels infants i joves cap al llegat d’aquestes personalitats i els valors que transmeten.