L’alcalde Pueyo destaca el paper dels enginyers agrònoms perquè Lleida sigui capital Agrobiotech

El paer en cap ha rebut el nou delegat del Col·legi d’Enginyers Agrònoms, Domènec Vila, per parlar del treball conjunt per impulsar aquest projecte i d’altres col·laboracions, entre les quals, el fòrum Datagri

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha reiterat la voluntat que Lleida esdevingui la capital Agrobiotech del sud d’Europa i el paper els enginyers agrònoms en aquest recorregut. Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde Paco Cerdà, ha rebut a la Paeria el nou delegat a Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Domènec Vila, i el vocal de la junta, Víctor Falguera, i ha destacat que és un dels col·legis importants per al territori, pel pes destacat que hi té el sector agroalimentari i, per tant, en l’economia.

L’alcalde ha assenyalat la intenció de seguir col·laborant en els diversos fronts que tenen compartits, com la presència a la Fira de Sant Miquel o l’organització al novembre del fòrum Datagri, per a l’impuls de la transformació digital en el sector agroalimentari.

Per la seva banda, Vila ha manifestat la predisposició a continuar el treball conjunt, per promoure el concepte de Lleida com a capital Agrobiotech del sud d’Europa, un posicionament que per al sector és molt important, donada la importància de l’àmbit agroalimentari del territori, i en el qual esperen ser-hi presents i actius.

El nou delegat a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms, ha citat àmbits com la indústria agroalimentària, la producció primària o els regadius, així com en la digitalització del sector, on cal seguir desenvolupant sinergies. Per això, ha reiterat el suport des de la professió en el repte d’impulsar la capitalitat de Lleida.

Alhora, ha parlat d’alguns esdeveniments propers com el Datagri o la Fira de Sant Miquel, on donen suport al Premi del Llibre Agrari, que enguany ha convocat la seva 50a edició.