La Universitat de Lleida estarà en serveis mínims del 23 de desembre al 6 de gener

Les biblioteques de Lletres i Ciències de la Salut restaran obertes menys en festius i algunes vigílies

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seves portes al públic durant quinze dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000 euros en energia, 25.000 euros en neteja i 1.500 euros en comunicacions), una quantitat similar a la dels darrers tancaments en aquest període. La majoria d’edificis de la UdL suspenen l’activitat entre el 23 de desembre i el 6 de gener, ambdós inclosos, tot mantenint servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, servei de manteniment de comunicacions informàtiques i telefòniques, i recollida i distribució de correu i paqueteria durant els matins. Les biblioteques de Lletres i Ciències de la Salut estaran obertes menys en festius i algunes vigílies, mentre alguns serveis mantenen l’activitat.
Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (el 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener), així com el 24 i el 31 de desembre. Els serveis mínims s’estableixen a la biblioteca de Ciències de la Salut que obre els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener, de 9 a 21 h; i a la biblioteca de Lletres, oberta els mateixos dies més diumenge 27 de desembre, dissabte 2 i diumenge 3 de gener de 9 a 21 h. El dia 5, vigília de Reis, només ho estarà de 9 a 15 h. Atès que durant el mes de gener és període d’exàmens, es limitarà, si s’escau, l’accés a l’estudiantat de les universitats públiques catalanes i, cas que sigui necessari, només a l’alumnat de la UdL.

El Registre General de la Universitat de Lleida no funcionarà presencialment però els tràmits es podran fer a través del registre electrònic. Així mateix, mantenen la seva activitat al campus 1 d’octubre, a Cappont, la consergeria de l’Edifici Polivalent; al de Ciències de la Salut, l’estabulari, la planta baixa de les facultats de Medicina i d’Infermeria i Fisioteràpia, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; mentre que al campus d’ETSEA, resta obert l’edifici AB.

Les tancades parcials de la UdL durant períodes d’inactivitat docent van començar l’agost del 2011, coincidint amb les retallades pressupostàries.