La primera lliga de League of Legends Wild Rift a Lleida

Es preveu que un miler de joves seguiran per Twitch la retransmissió d’aquesta competició

La Paeria i Gamesports Lleida organitzen la primera lliga de League of Legends Wild Rift a Lleida. Es tracta de la versió mòbil de League of Legends, un dels esports electrònics més populars arreu del món.

La primera fase de la competició, en què prendran part sis equips, comença avui i s’allargarà fins al 20 de febrer. Acabada aquesta, i fins al 26 de febrer, els tres millors equips disputaran un play off que decidirà l’equip guanyador. Els organitzadors esperen que un miler de joves es connectaran diàriament a les retransmissions del torneig, que es pot seguir a través del canal de Twitch de Gamesports Lleida. Es realitzaran de dilluns a dijous, entre les 18 i les 22 h. Al llarg de les retransmissions, el públic pot comentar el desenvolupament del joc a través del chat.

Com a premi, tots els integrants del grup guanyador rebran un mòbil 5G i podran assistir al MWC Barcelona 2022.

League of Legends, com a arreu del món, és líder en l’àmbit dels esports electrònics també a Catalunya, on compta amb un ecosistema que integra més de 200 jugadors. Les seves finals dels mundials, cada any, superen els rècords d’audiència a Twitch i a plataformes.

Gamesports Lleida encapçala els esports electrònics en català a Twitch. Els seus cofundadors són Noe Bosch i Francesc Flores.