Els carrers de Lleida queden pràcticament buits després de l’entrada en vigor del toc de queda

L'afluència de vehicles i gent ha baixat dràsticament, amb l'excepció d'alguns repartidors de menjar

El toc de queda que ha entrat en vigor aquest diumenge a les deu de la nit ja s’ha començat a notar als carrers de Lleida, on a partir d’aquesta hora l’afluència de vehicles i gent als carres ha disminuït de manera dràstica.

Poc abans de l’inici de les restriccions, a la plaça de Ricard Vinyes, un dels punts cèntrics de la ciutat, s’hi ha vist veïns caminant, passejant el gos o estudiants amb maletes que anaven a casa.

A partir de les deu en punt però, el nombre de persones al carrer ha baixat, igual que també ho ha fet el nombre de vehicles. El que sí s’ha continuat veient amb certa freqüència després del toc de queda han estat repartidors de menjar a domicili que encara estaven repartint les comandes.

Des de l’inici de la pandèmia, és el tercer cop que s’apliquen restriccions a la mobilitat a Lleida, després de la declaració de l’estat d’alarma al març, del confinament perimetral el passat mes de juliol i ara aquesta nova restricció de mobilitat fixada entre les 10 de la nit i les 6 del matí.