Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

El pàrquing de l’Hospital Arnau de Vilanova incrementarà de forma “abusiva” les tarifes

Un treballador passarà de pagar 20 euros al mes per torn a 45 euros d'un abonament

La UGT ha denunciat que el pàrquing de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida incrementarà de forma “abusiva” les tarifes. El sindicat argumenta que els treballadors paguen poc més de 20 euros al mes pel torn de matí, tarda o nit. Amb el canvi de tarifes, el personal es veurà obligat a pagar un abonament de 45 euros. És per això que la plantilla reclama “no ser ostatges de les negociacions entre el CatSalut i l’empresa Continental Parking S.L.”. Per aquest motiu “exigeixen una solució ràpida”. UGT ha infirmat que l’increment econòmic, que es preveu que entri en vigor a partir del mes de gener de 2021, preveu tarifes de quasi el doble de les actuals en alguns casos, i inclús de més del doble depenent del torn.

Des de la UGT-Terres de Lleida han denunciat que la plantilla de l’Hospital Arnau de Vilanova “se sent desemparada per part del CatSalut”, que és qui va negociar el conveni amb l’empresa concessionària.

Els treballadors i treballadores del centre hospitalari s’han assabentat d’aquest canvi de tarifes a través de comunicacions rebudes via correu postal o e-mail. Una modificació que rebutgen totalment i que exigeixen sigui reconsiderada.

El sindicat recorda que aquesta modificació de les tarifes del pàrquing també afecta els treballadors de l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) que van a treballar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Fageda d’en Jordà rep una important afluència de visitants durant el pont de la Puríssima

Notícia següent

Protecció Civil desactiva l’alerta pels forts vents a Catalunya

Notícies relacionades