Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

El nou MORERA s’incorpora als atractius de Lleida en la promoció de la Xarxa de Ciutats AVE

Avatar photo
La regidora Pilar Bosch ha participat avui a Saragossa en l’assemblea de la xarxa, que celebra 20 anys a la ciutat on va néixer
La regidora Pilar Bosch ha participat en l’assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE a Saragossa.

El nou MORERA. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida s’afegeix als atractius de Lleida en les noves campanyes de promoció de la Xarxa de Ciutats AVE. A més d’incloure el nou equipament als dossiers turístics de cada ciutat que integra la xarxa, el pròxim butlletí d’aquesta iniciativa inclourà un article dedicat al Morera.

La regidora de Cultura i Promoció de la Ciutat, Pilar Bosch, ha assistit a l’assemblea que la Xarxa de Ciutats AVE ha celebrat aquest dimecres al matí a Saragossa, en què s’han explicat les noves accions promocionals i les campanyes i material de difusió, que inclou Lleida i el seu patrimoni històric, cultural i gastronòmic, entre altres.

A més de l’assemblea, aquest dimarts i dimecres han tingut lloc reunions tècniques amb sessions de treball col·laboratives per determinar les estratègies i el nou model de promoció turística que es vol assolir amb la xarxa, definint les prioritats i les línies a seguir. En aquest marc, s’aprofita també per compartir iniciatives i sinergies, que puguin professionalitzar i potenciar les accions comercials, nacionals i internacionals, de la xarxa.

Lleida, a través de Turisme de Lleida, és una de les ciutats fundadores de la Xarxa de Ciutats AVE, juntament amb nou ciutats associades més i connectades pel tren d’alta velocitat. Aquesta iniciativa compleix enguany 20 anys i ha organitzat la seva assemblea anual a Saragossa, un dels llocs on va néixer. Es va crear per fer accions promocionals i projectes estratègics comuns, intercanviar experiències i impulsar el turisme entre les destinacions implicades. Saragossa va ostentar la presidència en els seus inicis i Lleida va prendre el relleu el 2008. Actualment, presideix Sevilla.

L’objectiu de la xarxa és promoure el turisme en aquestes destinacions, així com fomentar la seva col·laboració. Actualment, està integrada per 34 destinacions.

En concret, està conformada per Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Castelló, Calatayud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Elx, Figueres, Gijón, Granada, Lleó, Lleida, Loja, Madrid, Màlaga, Múrcia, Oriola, Ourense, Palència, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villanueva de Córdoba, Villena, Zamora i Saragossa.  S’hi ha adherit Talavera de la Reina i hi ha dues comunitats autònomes: Andalusia i Castella – La Manxa. La xarxa està present anualment a diversos esdeveniments vinculats al turisme. Així, participa a Fitur, B-Travel, Aratur, Intur, etc. en l’àmbit nacional, o en altres cites, com l’ITB de Berlín, la WTM de Londres o jornades internacionals que es fan a la Xina, Japó, Corea, etc.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Bellcaire d’Urgell prepara Firabell amb més de 70 parades i 3.000 visitants

Notícia següent

Encamp adjudica per 131.000 euros la rehabilitació del pont de la Molina

Notícies relacionades