El Govern es reuneix per debatre el confinament domiciliari del Segrià

Han participat el president Torra, alguns consellers de la Generalitat i les màximes autoritats del Segrià

Fotografia d'arxiu de Quim Torra. ACN.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha encapçalat aquest dissabte al matí una reunió al Palau de la Generalitat per fer seguiment de l’evolució de la covid-19 juntament amb diversos membres del Govern i amb la participació també de diverses autoritats del Segrià. De fet, la trobada s’ha celebrat just una setmana després de la decisió del Govern de confinar perimetralment la comarca.

A la reunió, que s’ha celebrat telemàticament, hi han participat el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president del Consell Comarcal del Segrià i alcalde de Maials, David Masot.

Per part del Govern, hi han participat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i els consellers Meritxell Budó, Miquel Buch, Alba Vergés i Teresa Jordà.

El confinament domiciliari damunt la taula

Segons ha avançat el diari Segre, un dels punts que hi havia sobre la taula era la possibilitat d’ordenar el confinament domiciliari del Segrià, una cosa que no s’ha produït encara per les discrepàncies entre els membres del govern de la Generalitat.

Seguida de la reunió política amb els membres del govern i les màximes autoritats del Segrià se celebra una reunió del Procicat que serà la que haurà de dir si s’aplica el confinament domiciliari de forma immediata o si s’ajorna aquesta decisió.