L’Ajuntament de Tàrrega treu a licitació diverses obres de reparació en una trentena de carrers de la ciutat

El consistori hi destina 150.000 euros provinents del romanent de tresoreria

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat la licitació de l’execució de diversos treballs de reparació en una trentena de carrers i places de la ciutat. L’expedient de les obres ha rebut llum verda aquesta setmana per part de la Junta de Govern Local.

El consistori finançarà aquesta actuació mitjançant 150.000 euros provinents del romanent de tresoreria, mesura que es va aprovar en la sessió del Ple celebrada el passat mes de setembre. S’avança així en la tramitació d’una primera fase d’intervencions per arranjar aquells trams de vials i espais públics que presenten un estat deficient. El projecte inclou l’adequació de paviments; la reposició de llambordes i rajoles malmeses; i l’adequació general de voreres arreu del nucli urbà.

El pla d’adequació de carrers és fruit d’una diagnosi realitzada pels serveis tècnics en els diferents barris de Tàrrega. En aquesta primera fase, l’Ajuntament preveu reparar llambordes i rajoles en carrers com el de l’Hospital, Major, Santa Anna, Santa Maria, Escoles, Joan Tous o Mare Vedruna així com a la Via Lacetània, la plaça de Sant Antoni o el passeig del Parc Esportiu.

De la mateixa manera, es contempla reposar trams del paviment en indrets com la plaça del Carme, la plaça de Manuel de Pedrolo o el carrer de Sant Pere Claver entre altres. Alhora s’habilitaran voreres de sauló delimitades per pilones a l’avinguda de Balaguer i els carrers de Joan Tous i La Plana.