L’Ajuntament de Tàrrega senyalitza itineraris al cementiri per evitar aglomeracions

Circuits amb dues portes d’entrada i dues de sortida

El Cementiri Municipal de Tàrrega comptarà amb itineraris senyalitzats en tot el recinte per evitar aglomeracions durant la jornada de Tots Sants i els dies previs, quan s’hi espera una elevada afluència de visitants. Mitjançant aquests circuits d’entrada i sortida (i amb la col·laboració ciutadana), l’Ajuntament de Tàrrega vol garantir un accés ordenat de les visites a la necròpoli.

En concret, el consistori senyalitzarà dues portes d’entrada pel carrer de Ferran Saperes i dues de sortida pels carrers de Guissona i Comtes de Barcelona. Així mateixa l’interior del recinte es proposarà de recórrer un itinerari de sentit únic i no entorpir la circulació d’altres persones. D’aquesta manera, es contribueix a evitar concentracions de gent atenent així a les indicacions de les autoritats sanitàries davant la segona onada de la Covid-19.

El consistori ja ha instal·lat alguns cartells informatius a l’espai durant aquest cap de setmana. S’hi indica un plànol i un seguit de mesures de seguretat sanitària. A més de mantenir la distància interpersonal, la higiene de mans i l’ús de mascareta, es recomana limitar el temps d’estada i portar les flors ja preparades de casa.

També és prohibit de formar grups de més de 6 persones tret que siguin d’un grup de convivència estable. Tampoc s’hi podrà fumar, menjar i beure. S’insisteix en el fet de netejar-se les mans abans i després d’usar les escales i altres estris.