Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

La Biblioteca municipal de Pardinyes amplia el seu fons bibliogràfic

Avatar photo

La Biblioteca Municipal de Pardinyes va rebre aquest dissabte una subvenció de 1.000 euros del Departament de Cultura de la Generalitat per a la compra de llibres en fires i mercats especialitzats. D’aquesta manera, incorpora noves publicacions al seu fons bibliogràfic. L’ajuda ha permès l’adquisició de novetats de ficció i no ficció per a adults a La Setmana del Llibre en Català de Barcelona i la compra de novetats de ficció i no ficció infantil a la Fira Encontats de Balaguer. Els volums del nou fons ja es pot agafar en préstec.

La subvenció té com a objectiu que les biblioteques puguin ampliar el seu fons amb l’adquisició de novetats que hi hagi exposades a fires i mercats especialitzats. També, contribueix a garantir uns ingressos addicionals a aquests esdeveniments firals. A més, un altre objectiu del projecte és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual a cada fira s’inclou una activitat que pretén afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre.

La Biblioteca municipal, ubicada al Centre Cívic de Pardinyes (c/ Sant Pere Claver, 1), organitza activitats de promoció a la lectura, com hores del conte, un club de lectura i visites escolars, entre altres. Forma part del Sistema de Lectura Pública i ofereix els serveis de consulta a sala, préstec domiciliari i préstec interbibliotecari. El seu horari és de dilluns a divendres, d’11 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − one =

Notícia anterior

L’Aeroclub de Reus reclama una indemnització a la família del pilot mort el 2020 en accident d’avioneta

Notícia següent

Sant Joan Despí elabora un estudi sobre la potencialitat fotovoltaica del polígon Fontsanta

Notícies relacionades