Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Inici del programa Orienta a Balaguer per a la inserció laboral

Avatar photo
En la primera edició del programa, que va finalitzar a l’octubre de 2023, de les 94 persones ateses el 52,2% van trobar feina durant la seva participació

La Paeria de Balaguer ha iniciat la segona edició del Programa SOC-Orienta, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, i regulat per l’Ordre EMT/8/2022, de 10 de febrer, el qual va adreçat a persones en situació d’atur o que es trobin en situació de precarietat laboral.

Aquest programa va dirigit a 90 persones que estiguin en situació d’atur o en situació de precarietat laboral, i en recerca de feina. Les persones que accedeixin al programa realitzaran sessions individuals i en grup per a l’orientació professional. Amb cadascuna de les persones participants es realitzarà un itinerari personalitzat d’inserció laboral, el qual partirà de l’objectiu professional de cada persona, avaluant els seus interessos, analitzant les seves competències i el seu coneixement del mercat de treball. A partir d’aquest anàlisi, es dissenyaran els objectius de treball i s’iniciarà la recerca de feina, ampliant eines i canals de recerca així com aportant recursos per afrontar un procés de selecció.

En el marc de les sessions de grup, es realitzaran també visites a diferents empreses del territori, amb l’objectiu que les persones participant puguin ampliar els coneixements sobre el teixit empresarial del territori. A més, es duran a terme sessions d’aula activa de recerca de feina, un espai on les persones participants comptaran amb ordinadors a la seva disposició, i amb el suport de la tècnica orientadora per realitzar la recerca d’oportunitats laborals.

En la primera edició del programa, que va finalitzar l’octubre de 2023, de les 94 persones ateses el 52,2% van trobar feina durant la seva participació.

Les persones interessades a participar en la present convocatòria poden trucar al telèfon 973445884 o al 606903947, adreçar-se el correu electrònic [email protected] o bé personalment al CEI, el qual està situat al carrer Sant Pere, 1-19 de Balaguer.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Les accions són sense cost per a les persones participants.

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa participarà en la tercera edició de “The Europe Challenge”

Notícia següent

L’alcalde de Vilafranca clou a Sant Julià la primera ronda de visites

Notícies relacionades