Els comerciants del Centre Històric de Balaguer es bolquen en la Nit del Comerç

La festa ha comptat amb força clients i veïns que han pogut gaudir dels importants descomptes que han ofert una cinquantena de comerços

Els comerciants del Centre Històric de Balaguer s’han bolcat un any més en la festa de la Nit del  Comerç, que aquest dissabte ha celebrat la seva 3a edició, després que l’any passat no es pogués dur a terme a causa de la pandèmia.

La Nit del Comerç, que vol dinamitzar el sector comercial d’aquesta part de la ciutat i fidelitzar més clientela, ha comptat amb força clients i veïns que han pogut gaudir dels importants descomptes que han ofert una cinquantena de comerços.

També hi ha hagut nombroses activitats en diferents espais del centre històric que han anat a càrrec de diferents entitats de Balaguer: Swing Noguera ha actuat a la Plaça del Pou, el Coro Rociero a la plaça de Sant Jaume, la Xemeneia, Espai de Dansa a la plaça Mercadal i també hi ha hagut un espectacle de malabars al Portalet.

Totes les activitats s’han dut a terme amb totes les mesures de seguretat vigents encara actualment per evitar contagis de covid-19.

La Nit del Comerç ha estat organitzada per l’Associació de Comerciants del Centre històric amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Centre Històric i de la Paeria de Balaguer. La festa ha servit també com a tret de sortida a la campanya de rebaixes d’estiu.

D’altra banda, en el marc de la festa ha tingut lloc la 8a Cursa del Foc, en la qual 200 participants han fet, caminant o corrent, els 5 km del recorregut d’enguany. Un cop acabada, la cursa ha començat l’espectacle de la Xemeneia, Espai de Dansa, que ha ofert a la plaça del Mercadal un tast de la Mostra de Dansa que aquest any sota el títol de “El fil musical de la Mirta” des de l’escola van decidir enregistrar sense públic al Teatre Municipal a causa de la pandèmia.

Aquest dissabte, però, coincidint amb la Nit del Comerç i tenint en compte que les dades epidemiològiques han millorat s’ha decidit col·laborar amb els comerciants del centre històric i participar de la festa. Unes 80 alumnes han ofert al nombrós públic assistent un recorregut històric pel món dels musicals.