Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Balaguer ha celebrat la jornada d’ocupació de la Noguera

Avatar photo
A la Jornada han participat 20 empreses del territori, així com més de 150 persones inscrites

La jornada ‘Connectant talent i oportunitats’ ha estat organitzada per la Mesa d’Ocupació de la Noguera, la qual agrupa entitats i institucions de la comarca dedicades a l’àmbit del treball i la formació, i té com a objectiu unificar recursos i donar un millor servei a les persones i a les empreses, a més de contribuir a incorporar persones aturades al mercat laboral, i cobrir els llocs de feina que ofereixen les empreses del territori.

La Mesa d’Ocupació està formada pel Consell Comarcal de la Noguera, la Paeria de Balaguer, el Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Associació Reintegra, Càritas Diocesana d’Urgell, ASPID, Creu Roja i Gestió de Serveis Sanitaris.

Aquesta jornada sobre ocupació s’ha celebrat avui divendres dia 12 d’abril a les instal·lacions del CEI Balaguer, com a espai de trobada entre empreses i persones en recerca de feina. En aquesta s’han dut a terme un seguit d’accions, principalment amb la voluntat de generar sinèrgies entre empreses i persones demandants de feina.

La jornada ha començat amb la benvinguda i salutació per part de la paera en cap de la ciutat, Lorena González, de la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Noguera, Ester Guarné; i de la gerent del Consorci Noguera – Segrià nord, Gemma Cortada. Seguidament s’ha celebrat una taula rodona amb representants de diverses empreses de la zona, en la que s’ha debatut sobre reptes de futur amb la intel·ligència artificial (IA) en els processos de selecció de personal. Després, des de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida s’ha fet el taller participatiu ‘Prepara’t per al futur amb la IA’.

Després les empreses han presentat les seves activitat i serveis, i han exposat als assistents les necessitats per a cobrir llocs de feina que tenen actualment. Finalment, la Jornada ha acabat amb un seguit d’entrevistes individuals molt breus, en les quals les persones i les empreses han mantingut un primer contacte o intercanvi de dades.

A la Jornada han participat 20 empreses del territori, així com més de 150 persones inscrites a la jornada que s’ha celebrat al CEI Balaguer.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mataró proposa zones de ‘Petó i adeu’ per millorar el trànsit i la seguretat escolar

Notícia següent

Montblanc entregarà la primera rosa de Catalunya

Notícies relacionades