Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

VNG estrena l’oferta de paquets turístics per atraure visitants

Avatar photo

Aquest cap de setmana Vilanova Turisme serà present per segon any a la Fira d'Andorra la Vella

Imatge de l’estand de Vilanova i la Geltrú a la Fira d’Andorra. Foto: Aj. VNG

Els dies 25, 26 i 27 d’octubre se celebra la 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella. Després de la bona acollida de l’any passat, Vilanova i la Geltrú ha escollit aquesta fira per començar a desplegar una de les mesures proposades en el Pla de Màrqueting Turístic de la ciutat: oferir paquets turístics que continguin diferents productes. L’Ajuntament i l’Estació Nàutica han estat treballant en l’oferta de tres paquets que s’oferiran per primera vegada, amb l’objectiu de promoure el turisme fora de la temporada d’estiu.

Per al regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni Cultural, Jordi Medina, aquesta novetat en l’oferta turística de Vilanova i la Geltrú “avança en la consolidació de l’estratègia plantejada en el Pla de Màrqueting Turístic i en les línies de projecció de la ciutat”.

El Pla inclou, en l’apartat de creació de productes turístics, la paquetització dels productes turístics per ser integrats a plataformes virtuals de comercialització. En l’apartat de reestructuració turística s’inclou la creació -en col·laboració amb el sector privat i el teixit associatiu- d’un corpus de productes turístics nous, allunyats de la classificació típica per recursos i apostant per l’emoció, definint 6 tipologies de productes: “Turisme&Me”, “Turisme&Blau”, “Turisme&Know”, “Turisme&Feel”, “Turisme&Go!”, i “Turisme&Plus”.

És aquí on s’engloben els tres paquets que s’oferiran a la Fira d’Andorra: “Viure a vela” (Turisme&Blau), “Del Garraf al Mediterrani” (Turisme&Go), i “Versió original” (Turisme&Know).

El paquet “Viure a vela” inclou 1 nit a l’allotjament escollit amb esmorzar, visita a l’Espai Far que inclou el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués i el Museu del Mar, ruta lliure de la tapa turística DesTapa Vilanova, sortida de 2h en veler per la costa del Garraf, i vermut mariner al Restaurant 1918 Cuina de Mar.

El paquet “Del Garraf al Mediterrani” inclou 1 nit a l’allotjament escollit amb esmorzar, ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya per les zones vinícoles de la comarca, visita a celler del Penedès i tast de vins, ruta lliure de la tapa turística DesTapa Vilanova, i bateig en Vela Lleugera al Club Nàutic Vilanova.

Finalment, el paquet “Versió original” inclou 1 nit a l’allotjament escollit amb esmorzar, ruta guiada dels Indians, visita a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, visita al Museu Romàntic Can Papiol, ruta lliure de la tapa turística DesTapa Vilanova, visita Museu del Ferrocarril de Catalunya, i ruta guiada per la Vilanova Antiga.

Aquesta és la segona vegada que Vilanova i la Geltrú és present a la Fira d’Andorra, en el marc de l’aposta de la ciutat per donar-se a conèixer a l’eix interior del territori. La d’Andorra és la darrera fira de l’any a la qual assisteix la ciutat, que engany també ha estat present amb estand propi a la Fira del Ram de Vic a l’abril, i a la de Sant Isidre de Solsona i a la Fira ExpoBages de Manresa al maig.

Durant aquest any, i completant una altra de les accions del Pla de màrqueting, Turisme Vilanova ha assistit, sense estand, a les fires Fitur de Madrid al gener, i B Travel de Barcelona al març. També ha pogut distribuir el seu material de difusió turística a les fires: Bebés y Mamás, Mercat Escapades, Expocavaciones Bilbao, Fira TTG INCONTRI Rimini i World Travel Market de Londres.

L’assistència a Fires permet una major penetració i notorietat de la marca turística de la ciutat, així com de la seva oferta turística, cultural, patrimonial i comercial. Alhora, permet tenir un feedback directe amb els visitats i els seus interessos abans de visitar la nostra ciutat, i reforça la proximitat de Vilanova als llocs on es dóna a conèixer.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de VNG impulsarà noves polítiques d’habitatge

Notícia següent

La Paeria i els APIs de Lleida signen un acord per destinar habitatges a lloguer social

Notícies relacionades