Vilanova celebra la Shopping Nit

Trenta-tres botigues del centre de la ciutat obriran aquest dissabte des de les 21h fins a la mitja nit

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Com ja ve sent tradició i coincidint amb Temps de Vi, aquest dissabte 2 de juny, diferents botigues associades a Viu Comerç allargaran la seva jornada laboral, convertint-la en una celebració amb descomptes especials, promocions, càtering, copes de cava i moltes sorpreses més.

Tot i que l’associació comercial vilanovina, Viu Comerç, ha decidit no organitzar l’edició d’enguany, trenta-tres botigues que en formen part han decidit continuar amb aquesta iniciativa que mantindrà la intriga fins a última hora per tal de no desvetllar una única temàtica a la qual es sotmetran.

Els executors de l’esdeveniment consideren que és una oportunitat única  per a la promoció i per a la interacció amb els clients que venen de fora gràcies a Temps de Vi. És per això que, han decidit continuar amb aquesta iniciativa privada, assolint tota la organització  i els costos de l’acte amb l’objectiu de convertir la nit de dissabte en una experiència comercial festiva, on també s’hi podran trobar actuacions i desfilades.

Per la seva banda, l’associació Viu Comerç ha fet saber a aquest mitjà que el proper dissabte 16 de juny, totes les botigues de l’associació celebraran una jornada festiva sota el nom de Shopping Day.