La CUP Vilanova i la Geltrú inicia els preparatius de la campanya electoral per a les eleccions municipals

El partit assegura estar a punt per atendre totes les demandes que la ciutat requereix

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'en Joan Deyà, Marta Guinda i Pau Formatger, portaveus de la CUP VNG en roda de premsa a la Plaça de les Casernes. Foto: Jordi Nieto.

Durant la tarda d’aquest dilluns, la CUP Vilanova i la Geltrú, ha realitzat una roda de premsa per informar sobre els preparatius duts a terme per afrontar les pròximes eleccions municipals.

La formació independentista exposava l’elaboració d’un procés participatiu, on la ciutadania serà l’encarregada de transmetre al partit quines són les mancances de la ciutat i les demandes requerides. Els mecanismes utilitzats per a aquesta atenció seran: La creació d’un portal web habilitat per recollir les propostes; Una butlleta participativa enviada als domicilis, on hi haurà un espai per emplenar amb les propostes i que es podrà dipositar en unes urnes ubicades als centres cívics i a l’Ateneu vilanoví. Així com diferents trobades temàtiques i debats per barris que s’aniran realitzant als centres cívics.

Amb l’objectiu d’aconseguir una imatge el més fidedigne possible de la ciutat, la CUP anunciava que ja hi ha quatre dels set debats de barri amb data fixada i que des d’aquest dissabte, es realitzaran trobades amb espai de lleure infantil per tractar àmbits importants de la ciutat com són urbanisme, cultura, drets socials i model econòmic vigent, entre d’altres.

Així mateix, anunciaven que serà a partir de gener quan es realitzarà la recollida d’aquestes propostes i es consensuarà en assemblea quines encabir en el seu programa electoral. En referència a la confecció de la llista electoral local i a qui la liderarà, relaten estar encara en una fase inicial, on no hi ha res decidit.