Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

“Destapa Vilanova”, la ruta de la tapa turística de VNG

Avatar photo

Les deu experiències culinàries seran presentades en societat durant el cap de setmana de la Fira de Novembre, dins de l'Espai Enogastronòmic dels Jardins del Museu Romàntic Can Papiol

Imatge d’una de les deu tapes del “Destapa Vilanova”. Foto: Jordi Nieto

La nova ruta turística de la Tapa de Vilanova i la Geltrú, “Destapa Vilanova”, ja és una realitat. Aquesta iniciativa gastronòmica és fruit de la col·laboració entre el Gremi d’Hostaleria i Restauració i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

A través de deu restauradors locals del Gremi de restauradors vilanoví, s’ha traçat un mapa d’una desena de degustacions gurmet inspirades en deu punts emblemàtics i turístics de la ciutat com són la Pasífae, la Torre Blava, el Pòsit de Pescadors, l’Espai Far, la plaça de Soler i Gustems, la plaça de la Vila, la plaça de Miró de Montgròs, la Peixateria Vella, la plaça dels Lledoners i el Museu Romàntic Can Papiol.

El “Destapa Vilanova” és la fusió del binomi gastronomia i turisme, on no es pot oblidar la tradició vitícola del nostre territori i que també hi és present gràcies al maridatge que s’estableix entre cada aperitiu i el vi corresponent.

Aquestes deu experiències culinàries seran presentades en societat durant el cap de setmana de la Fira de novembre dins de l’Espai Enogastronòmic, ubicat aquest any als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, i tindran un preu d’entre 3,5 i 5 euros. Cal recordar que l’espai enogastronòmic és l’enclau on coincideixen els màxims exponents enològics i gastronòmics del nostre territori a través de la fira Temps de Vi i del Gremi de Restauradors.

Imatge durant la presentació de Destapa Vilanova. Foto: Jordi Nieto

Tant el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, com el president del Gremi de Restauradors, Jordi Gasol, han posat especial èmfasi en assenyalar la desestacionalització d’aquesta activitat que tindrà una durada continuada durant el llarg de l’any i que serveix per fer valdre els productes de la terra així com els principals atractius turístics de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Bus urbà gratuït el dia de Tot Sants a Tortosa

Notícia següent

L’exposició Spam! Mostra a La Sala la trajectòria del reconegut estudi de disseny gràfic Vasava

Notícies relacionades