Una menor es queda més de 7 hores sola dins l’autobús escolar a Vilanova i la Geltrú

L'autobús va passar a buscar la nena a la ruta matinal per dur-la a l'escola, però no va baixar del vehicle per causes que ara s'investiguen

 

Una alumna d’I3 de l’escola Maria Ossó de Sitges va quedar-se sola durant tota la jornada d’aquest dilluns dins l’autobús escolar. El Consell Comarcal del Garraf, responsable del servei de bus, ha fet públic el cas i ha obert una investigació per esclarir les causes dels fets i determinar-ne responsabilitats. L’autobús va passar a buscar la nena a la ruta matinal per dur-la a l’escola a les 9 h, però no va baixar del vehicle per causes que ara s’investiguen. En el moment de començar la ruta de la tarda per retornar els infants a casa, a les 16 h, un monitor la va localitzar dins el bus. La nena va ser traslladada a un centre mèdic on els especialistes van certificar que estava en bon estat de salut.

El Consell Comarcal ha demanat un informe a les empreses que presten el servei de monitoratge i de transport. L’ens ressalta que s’ha posat a disposició de l’escola i de l’Associació de Famílies d’alumnes (AFA) per revisar els protocols i evitar que es repeteixi un fet similar.

Al seu torn, l’Ajuntament de Sitges “lamenta profundament” els fets. Fonts municipals consultades per l’ACN apunten que també s’han posat a disposició de totes les parts per a qualsevol necessitat que se’n derivi.