Sitges instal·la quatre taules de tennis taula per fomentar l’esport a l’aire lliure

Aquests equipaments esportius s’han col·locat als Jardins de Terramar, a l’Oasis, a Quint Mar i a la pista poliesportiva de Les Botigues

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sitges vol potenciar la pràctica esportiva a l’exterior, per fomentar hàbits saludables. En aquesta línia, la regidoria d’Esports ha instal·lat quatre taules de tennis taula a diversos punts del municipi, com són els Jardins de Terramar, el Parc de Santa Marta (a l’Oasis), al carrer de la Creu Roja (a la urbanització de Quint Mar) i a la pista poliesportiva de Les Botigues de Sitges.

El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, explica que “aquests punts s’han escollit perquè estan al costat de pistes esportives i de parcs infantils, de manera que es vol apropar al públic d’aquests espais una nova pràctica esportiva”. Aquestes quatre taules s’afegeixen a dues que ja estan instal·lades, a Can Pei i al Parc del Rocà (davant de l’Espai Jove).

Aquestes sis taules compleixen amb les mides reglamentàries i estan pensades per estar a l’exterior, són molt resistents a l’ús i a les condicions meteorològiques adverses. Les taules no tenen arestes i estan homologades per la Federació Internacional de Tennis de Taula.

La incorporació d’aquest material esportiu a la via pública s’emmarca en el Pla d’Actuació Municipal, que és el document que recull els objectius del govern de Sitges fins al 2023

A banda d’aquestes noves aportacions, l’Ajuntament de Sitges ha realitzat accions de millora dels equipaments esportius municipals en les darreres setmanes. Entre les més importants, s’ha instal·lat un grup electrogen al camp de futbol Nou Pins Vens i s’ha arreglat la barana de les grades del pavelló 1 del poliesportiu de Pins Vens.