Actes vandàlics destrossen el cementiri de Palafrugell

Incivisme, tramuntana… Una pregunta sense resposta

El cementiri de Palafrugell es desperta abatut per una onada de delictes sense resposta. Un cementiri és un lloc sagrat on es va a plànyer als que ja no hi són i a portar-los flors, per tal de fer més amè l’adéu d’aquell ser estimat. Un lloc molt transitat i molt transcorregut per tots, en algún moment de la nostra vida.

Aquesta setmana Palafrugell se sent dolguda amb la situació tan incívica que ha hagut de patir el cementiri municipal amb una destrossa tan gran. Un cementiri ple de flors tirades per terra, gerros, escales, testos trets de moltes de les tombes de persones que hi reposen. No sabem per què s’ha fet, ni qui, però el que sí que sabem és que s’ha fet amb molta mala intenció.

Alguns veïns de la zona es queixen i reclamen responsabilitat a l’Ajuntament per aquests suposats actes vandàlics, d’altres comenten que aquest passat cap de setmana va fer tramuntana i que segurament l’aire es va endur per endavant tot el que va trobar i altres, creuen que ha estat un acte incívic d’algun delinqüent de la zona. Una destrossa important en una zona sagrada i sense resposta. Esperem que aviat es pugui resoldre el misteri del cementiri de Palafrugell.