Sitges inicia les obres del nou aparcament de La Plana

El nou aparcament exterior serà el resultat de la reordenació, ampliació i millora de l'aparcament existent, que ja està tancat als usuaris i comptarà amb més de 400 places. Els treballs tindran una durada de tres mesos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les obres del nou aparcament de vehicles situat a La Plana, entre el Parc de Can Robert i l’avinguda del Camí de Capellans, han començat aquesta setmana amb els treballs de demolició, neteja del terreny i tancat del perímetre de les obres.

El nou aparcament exterior serà el resultat de la reordenació, ampliació i millora de l’aparcament existent, que ja està tancat als usuaris. El nou comptarà amb més de 400 places, un accés d’entrada i dos de sortida, enllumenat, senyalització i sistema de tarifació. També comptarà amb un espai reservat per a vehicles de la Policia Local.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha explicat que “la idea és ampliar i ordenar l’aparcament per oferir un servei més eficient als usuaris provinents de diferents barris. Volem oferir una opció per deixar el cotxe prop del centre i els serveis comercials”. Mentre durin les obres, l’ajuntament recomana l’aparcament a zones alternatives com els carrers adjacents, a l’avinguda de Camí dels Capellans o Felip Font i Falp.

Les obres formen part del primer dels programes d’inversió sostenible que l’ajuntament va posar en marxa per implementar millores urbanes a la vila i tindran una durada de tres mesos. El projecte està dotat amb 200.000 euros.