Els Reis d’Orient ja han arribat a Sitges

Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de les seves comitives, han fet la Cavalcada, que ha sortit des del Centre Cultural Miramar, i ha finalitzat a l’Ajuntament. L’alcalde Miquel Forns els ha entregat les claus màgiques que obren totes les llars

La màgia dels Reis d’Orient ja és a Sitges. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat des de molt lluny per repartir regals a tots els nens i nenes de la vila. Abans d’això han celebrat la Cavalcada de Reis, que ha sortit del Centre Cultural Miramar, en el qual han fet la primera salutació. Els Reis Mags han vingut acompanyats d’una àmplia comitiva de més de 100 persones, i han repartit més de 600 quilograms de dolços sense gluten, entre caramels, piruletes i carbó.

Tot seguit s’ha iniciat la cavalcada que ha recorregut diferents carrers de la vila fins a l’Ajuntament.

L’alcalde Miquel Forns els ha lliurat les claus màgiques de la vila que obren totes les llars perquè puguin deixar els regals. El batlle ha donat la benviguda als Reis Mags, ha donat consells als nens i nenes per aquesta nit màgica i ha demanat “molta salut, felicitat i prosperitat”.

Per finalitzar els nens i nenes han lliurant la seva carta als Reis Mags, fent-lis arribar els seus millors desitjos.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, agraeix a la nova Comissió de Reis, presidida per Joan Roca “la feina feta en les darreres setmanes, que ha estat molt intensa”. Com a resultat ha remarcat “n’ha sortit la cavalcada d’enguany, molt ben treballada i amb uns excel·lents resultats”.