El Festival Internacional de Patchwork consolida model i afluència de públic

Es calcula que unes 48.000 persones han visitat la carpa de la Platja de la Fragata

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La catorzena edició del Festival Internacional de Patchwork s’ha tancat aquest diumenge amb èxit de públic. Es calcula que, des de dijous i fins diumenge, unes 48.000 persones s’han apropat a Sitges per visitar aquest esdeveniment. Durant 4 dies 114 expositors han pogut mostrar les darreres tendències del sector al recinte firal instal·lat aquest any a la platja de La Fragata. Davant d’aquest espai també s’ha ubicat una carpa petita dedicada exclusivament als majoristes i professionals del sector, on s’han fet presentacions de col·leccions noves.

 

En paral·lel el públic també ha pogut veure mostres distribuïdes en set espais expositius de la vila, on s’han pogut contemplar autèntiques obres d’art dels principals referents d’aquesta disciplina artística a tot el món.

 

L’alcalde Miquel Forns ha destacat que: “sempre apostem per fires que es facin a Sitges, fora de la temporada turística, i que lliguin amb la nostra idiosincràsia, amb l’art i la cultura, com és el Patchwork, la Fira d’Art i l’Scrap”. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment per l’impacte econòmic que genera”.

 

Segons la coordinadora del Festival Internacional de Patchwork, Imma Farreró, cal assenyalar que “el canvi d’ubicació d’enguany a causa de les obres del passeig ha funcionat molt bé.”  Després del Patchwork, les activitats de la carpa a la Plaça de la Fragata continuaran aquest cap de setmana amb la Fira d’Art, que celebrarà la seva 25à edició. Un esdeveniment artístic que programarà diferents activitats paral·leles.