Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Sitges reobre les instal·lacions esportives municipals aquest dilluns

Avatar photo

Es mantenen les mesures de seguretat i d'higiene i encara no es poden fer entrenaments on hi hagi proximitat o contacte físic

Imatge de l’Ajuntament de Sitges. Cedida

Sitges reobre les instal·lacions esportives municipals aquest dilluns 22 de juny. El Poliesportiu de Pins Vens, els camps de futbol, el rocòdrom, les pistes de petanca, la piscina municipal i totes les pistes esportives exteriors del municipi, de Garraf i de Les Botigues de Sitges, així com l’ skate parc i el parc de calistènia, entraran ja en funcionament. Tots aquests equipaments, però, estan sotmesos a restriccions d’aforament segons les possibilitats de cada instal·lació.

Està previst que la Generalitat elabori un decret amb les directrius a seguir en equipaments esportius, per tal de seguir amb les mesures de seguretat i higiene o control d’aforaments. El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, però, ja ha fet saber als col·lectius i persones vinculades al món de l’esport que encara no es poden fer entrenaments,  tecnificacions ni partits que no puguin assegurar la distància de seguretat de 2 metres entre els participants. Per tant, no es podran realitzar activitats, partits i cap activitat esportiva que suposi contacte físic entre els participants fins a nou avís.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal mantenir les mesures de seguretat i higiene en les instal·lacions esportives que ja s’han posat en funcionament. Igualment, la institució municipal fa una crida a la responsabilitat individual dels usuaris i usuàries de les instal·lacions per complir la normativa, que està indicada de forma ben visible en diferents espais de les  instal·lacions esportives municipals.

En aquestalínia, totes les entitatsesportives que vulguin reiniciar l’activitat han de presentar un Protocolbàsic de seguretat i higiene a la seuelectrònica de l’Ajuntament de Sitges, perquèsiguivalorat i aprovat una setmanaabans de la represa de l’activitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Castell de Ribes té previst obrir portes a principis de 2021

Notícia següent

“Responent a les necessitats socials i dinamitzant l’activitat econòmica” per Jordi Medina

Notícies relacionades