Sitges impulsa un pla d’acció per conscienciar els joves sobre l’ús de mascareta

Agents de convivència recorreran els principals carrers d'oci i s'iniciarà una campanya informativa a les xarxes socials

L’Ajuntament de Sitges ha impulsat un pla d’acció per conscienciar els joves d’entre 16 i 35 anys sobre la importància de portar mascareta per evitar el contagi de la covid-19. La iniciativa s’ha dissenyat des de la regidoria de Joventut i contempla una campanya a través de les xarxes socials i mesures de sensibilització a peu de carrer.

Així, a partir d’aquesta setmana, agents de convivència recorreran els principals carrers d’oci de la població i també al Passeig. Ho faran entre les deu de la nit i les tres de matí dels dijous, divendres i dissabtes.

A banda, es distribuiran 800 caretes protectores, elaborades per cosidores voluntàries de la localitat, en alguns dels punts on habitualment es concentra aquest segment de la població.

El servei d’agents de convivència establirà una coordinació amb la Policia Local i la regidoria de Joventut de Sitges i tindrà una durada des de mitjan de juliol fins a final de mes d’agost.

La campanya informativa es difondrà a Instagram, Twitter i Tik Tok i inclourà missatges positius per sensibilitzar els joves. A banda de promoure l’ús de la mascareta, també recordarà la necessitat de mantenir la distància de seguretat.