Sitges celebra la segona audiència pública telemàtica

Tindrà lloc aquest divendres a les 5 de la tarda, i es podrà seguir en directe a través del Canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. La ciutadania que ho vulgui podrà participar a través del xat de Youtube

Imatge facilitada per l'Ajuntament de Sitges

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sitges torna a organitzar una audiència pública telemàtica aquest divendres, 22 de maig, per respondre les inquietuds de la ciutadania per la situació generada per la Covid-19 i també explicarà les accions que es duen a terme per donar resposta a les necessitats imminents de la ciutadania.L’acte començarà a les 17 hores i es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. Les sitgetanes i els sitgetans podran participar-hi en directe a través del xatde Youtube.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, presidirà l’audiència pública en la qual també s’explicaran les noves mesures que entren en vigor coincidint amb l’entrada de Sitges a la fase 1 aquest dilluns18 de maig.

Durant la primera part de l’audiència, les regidors i els regidors de govern explicaran com es desenvolupen en les últimes setmanes les actuacions relacionades amb la pandèmia relacionada amb les diferents àrees, especialment les dedicades a Salut Pública, Serveis Socials, Promoció Econòmica i Serveis Urbans i Mobilitat.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Salmerón, explica que “la ciutadania necessita respostes i en aquests moments tan difícils el nostre deure és escoltar i compartir la nostra acció de govern”.
En aquesta sessió telemàtica hi intervindran:
• David Martínez, Primer Tinentd’Alcaldessa i Regidor de Tradicions i Festes, Educació i Salut Pública
• Júlia Vigó, Segona Tinent d’Alcaldessa i Regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, i Habitat
• Carme Almirall, Tercera Tinent d’Alcaldessa i Regidora d’Hisenda, Organització i Recursos Humans
• Jaume Monasterio, Quart Tinent d’Alcaldessa i Regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, i Esports
• Xavier Salmerón, Cinquè Tinent d’Alcaldessa i Regidor de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut
• Guillem Escolà, Sisè Tinent d’Alcaldessa i Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Platges
• Eduard Terrado, Setè Tinent d’Alcaldessa i Regidor d’Urbanisme, Espais Naturals i Sostenibilitat, i Governació
• Aurora Carbonell, Alcaldessa i Regidora de Turisme

Després de la primera intervenció de tots els regidors i regidores, la sessió participativa continuarà amb el torn de preguntes en directe de les persones que vulguin plantejar diferents qüestions vinculades a l’evolució del coronavirus a la vila.

Aquesta audiència pública telemàtica sobre la Covid-19 complementa tant la primera audiència pública monogràfica dedicada al coronaviruscom la primera cimera del Pacte Local per a la Recuperació Socioeconòmica de Sitges.