Sant Camil suma un total de 80 defuncions amb Coronavirus

  Des de dilluns el centre ha registrat dues noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, mentre que el número d'hospitalitzacions per aquesta malaltia ha disminuït a tres pacients

  Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha confirmat la mort de dues noves persones a l’Hospital de Sant Camil a conseqüència d’haver contret el Sars-CoV-2.

  Segons les dades facilitades aquest dijous al migdia per l’entitat, la xifra total de persones que han perdut la vida al centre hospitalari per la COVID-19 se situa a hores d’ara en 80 víctimes mortals, després de no haver reportat noves defuncions en deu dies.

  D’altra banda, 293 pacients que havien estat contagiats per coronavirus i que havien estat ingressats a l’Hospital de Sant Camil, ja han rebut l’alta hospitalària, mentre que el número de possibles positius per SARS-CoV-2 continua amb una clara tendència a la baixa, a hores d’ara amb 3 casos, un d’ells a l’UCI.

  Alt Penedès

  En relació amb el seguiment de la crisi sanitària a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el centre es manté sense noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, malgrat que, des de l’inici de la pandèmia, 32 persones hagin perdut la vida.

  Enúmero d’ingressats amb possible Covid-19 a l’hospital també  cau i registra un total de 8 casos. La xifra de pacients confirmats per coronavirus que han rebut l’alta hospitalària se situa en 122 persones .