Olivella se suma a la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’

Dissabte 8 de maig es realitzarà una neteja de l'entorn natural del municipi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Olivella se suma a la campanya Let’s Clean Up Europe, la qual és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius…

En aquest context, el dia 8 de maig, de 10 a 12 hores, s’organitza una neteja de l’entorn natural d’Olivella. El punt de trobada serà davant l’escola El Morsell i per participar-hi s’han de portar guants de jardineria, roba adient, protecció solar, aigua i mascareta. L’activitat compta amb col·laboració del Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal, Formació i Treball, el Club Excursionista Olivella El Margalló, el grup ciutadà Per una Olivella neta i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Paral·lelament, el divendres 7 de maig l’escola El Morsell realitzarà una recollida de residus a la mateixa zona per conscienciar els nens i nenes d’aquesta problemàtica. Cal destacar que l’escola efectua neteges d’entorns naturals del municipi mensualment.