Les pistes de pàdel de la Piscina Municipal de Sitges superen el 70% d’ocupació al febrer

Aquesta instal·lació ha seguit una línia ascendent d’ús en els darrers tres mesos

Les pistes de pàdel instal·lades al costat de la Piscina Municipal han arribat al 71,19% d’ocupació aquest passat mes de febrer, cosa que suposa una alta ocupació i la confirmació d’una línia ascendent en els darrers tres mesos.

Concretament, les 3 pistes de les quals disposa aquest centre esportiu es van fer servir 740 hores durant el febrer, amb una mitjana de 26,43 hores per dia. En moltes franges horàries del febrer, les tres pistes van estar ocupades, cosa que ha fet arribar a aquestes xifres d’hores totals. Dels 28 dies de febrer, va haver-hi 4 dies que l’ocupació va superar el 90% i 5 més on es va passar del 80%. Aquesta instal·lació de pàdel té obert des de les 7 del matí fins a les 10 de la nit (tanca els diumenges a la tarda), però la majoria d’activitat es concentra a partir de les 9 del matí.

Al mes de gener, la xifra d’ocupació de les pistes de pàdel ja havia arribat al 67,83%, que significava 706 hores totals i 24,34 cada dia a les 3 pistes. El primer mes de l’any confirmava una tònica ascendent, ja que s’havia tancat el 2020 amb una ocupació del 62,31%, que eren 606 hores al mes i una mitjana de 21,64 cada dia.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, confirma que “hi ha molts dies que és difícil trobar una hora lliure en aquestes pistes, cosa que significa que la inversió que s’hi va fer està donant bons resultats. Això és una bona notícia per a la viabilitat d’aquesta instal·lació, en un context molt difícil a causa de la COVID19”. Monasterio també posa de relleu que “la ciutadania vol continuar fent esport i això és molt bo i saludable”.

Les pistes de pàdel al costat de la Piscina Municipal es poden reservar a través del web de la Piscina municipal i l’aplicació mòbil de la mateixa.